Kristalhelder.org

Kristalhelder.org

Cursus
Verkoop
Advies van (Edel)stenen

Cursus 1: De helende werking van kristallen en (edel)stenen


Een nieuwe cursus over de helende werking van kristallen en edelstenen. Tijdens vier gevarieerde les ochtenden leer je de verschillende toepassingen van (edel)stenen kennen. 


Ben je benieuwd welke stenen je specifiek kunt inzetten voor het in balans brengen van je lichaam, je gevoel of je intuïtie? Dan is deze cursus wat voor jou. Je leert hoe je de werking van een kristal kunt waarnemen en waar je op moet letten als je voor jezelf een passende steen wilt uitkiezen. 


Tijdens deze eerste les behandelen we de stenen die je kunt gebruiken om je fysieke lichaam in balans te brengen. Je leert deze werking ervaren o.a. met behulp van geleide meditaties. Bij elke les ontvang je een hand-out met handige aanvullende informatie. Eén keer per maand passeren verschillende stenen de revue en leer je daarmee om verschillende delen van jezelf een heling te geven. 


  • Cursusdata: 23 september, 14 oktober, 11 november en 9 december 2018 
  • Tijd: 10.00- 12.30 uur.
  • Kosten: euro 50,- (per les)


Deze ochtend is ook geschikt voor diegene die al ervaring hebben in het waarnemen van kristallen. Deze workshop geeft je namelijk praktisch toepasbare informatie waarmee je de ervaring die je al hebt opgedaan verder kunt verdiepen.


Na de les krijg je één van de stenen waarmee je hebt gewerkt mee naar huis. Zo kun je hetgeen je hebt geleerd en ervaren in de les ook gemakkelijker toepassen in je dagelijks leven. 


De eerste les kan ook los gevolgd worden. Aanmelding kan via het contact menu